Programjaink 2023

 

Örmény Családi Piknik 2023

Június elején sikeresen megvalósult Örmény családi piknik rendezvényünk, melynek ezúttal a Bókay kert gyönyörű parkja adott otthont. Országos Örmény Önkormányzat és az Örmény Kultúráért Alapítvány valamint a 18. kerületi  Örmény Önkormányzat szervezőként gondoskodtak róla, hogy minden eddiginél gazdagabb programmal, játékkal, zenével, tánccal, ínycsiklandozó falatokkal várták a közönséget.
 

Idén is lesz családi piknik!

Örmény családi piknik, Budapesten a XVIII. kerületben a Bókay kertben.
Időpont 2023.06.03. 11-óra
Helyszín: 1181 Szélmalom utca 33. Bókay kert.

 

Örmény Táncház

Örmény táncház az Örmény Kulturális Központban április 28-án 18 órai kezdéssel. A részvétel ingyenes, de jegyregisztrációhoz kötött. Jelezd részvételed a info@ararat.hu címen.

 

GEGHARD kórus

Az Országgyűlés Örmény Nemzetiségi Szószólója tisztelettel meghívja Önt és kísérőjét 2023 április 21-én 18-kor a belvárosi Szent Mihály Templomba ahol fellép a világhírű Geghard kórus. A részvétel ingyenes.

 

Szoborkiállítás

Az Örmény Ifjúsági Egyesület, az Országgyűlés Örmény Nemzetiségi Szószólója és az Örmény Kulturális Központ tisztelettel meghívja Önt és kísérőjét Ashot Baghdasaryan szobrászművész kiállítására. Helyszín: Aranytíz Művelődési ház Bp. V. Arany János utca 10. Kezdés: 2023.04.19. 19 óra

 

Örmény Táncház

Örmény táncház az Örmény Kulturális Központban március 24-én 18 órai kezdéssel. A részvétel ingyenes, de jegyregisztrációhoz kötött. Jelezd részvételed a info@ararat.hu címen.

 

Éjjel ott jártam nálad

Ismét egy színház est az Urartu színházzal a “Nemzetiben” március 22-én 19 órától szeretettel várunk mindenkit.

 

<< Programjaink 2022

Programjaink 2024 >>